direct contact

Stel uw vraag

Maak kans op mooie prijzen met "win uw gouden match"

Maak kans op een caravan t.w.v. € 20.000,00, een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,00 zakgeld of één van de andere mooie prijzen

De maand oktober staat voor de deur en dat betekent tijd voor veel nieuwe modellen.Wellicht ging u voorheen rond deze tijd naar de Kampeer-en Caravanjaarbeurs in Utrecht ofde Caravansalon inDüsseldorf om op zoek te gaan naar uw perfecte camper of caravan. Dat is door de annulering van debeurs in Utrecht en vele aanpassingen in Düsseldorf dit jaar allemaal anders. Om u ook dit jaar van dienst te kunnen zijn, hebben we iets anders bedacht.

Naast een aantal interessante showroom aanbiedingen, maken wij een showroombezoek nu nog interessanter voor u. Doe mee met de actie “Win uw gouden match".

Om kans te maken op één van onze prijzen kunt u via de website www.goudenmatch.nl tussen 1 en 31 oktober 2020 uw voorkeursmerk camper of caravan invullen. Dat hebben wij nodig om voor u een gouden match te maken.

Na het invullen van uw voorkeur en persoonlijke gegevens, ontvangt u een unieke wincode per e-mail. Deze code kunt u bij ons in de showroom inleveren. WIj helpen u verder met uw gouden match, zodat de voorpret voor uw vakantie kan beginnen!

Kijk op www.goudenmatch.nl

« Terug naar overzicht