direct contact

Stel uw vraag

Nieuwe modellen Malibu buscampers gepresenteerd

Blog foto

 

Afgelopen weken presenteerde Malibu haar nieuwe modellen buscampers voor 2020. Wij brengen je graag op de hoogte van de wijzigingen voor het modeljaar 2020.

Bij Malibu zouden ze wel gek zijn om voor hun modellen van 2020 niet voort te borduren op de populaire Malibu Charming. Voor 2020 zijn de bestaande modellen van de op Fiat Ducato-gebaseerde camperbus dan ook alleen in details gewijzigd ten opzichte van het afgelopen jaar.

Wel heeft Malibu een interessant nieuw model aan haar lijn toegevoegd. De Malibu Charming GT 640 Coupé. Wij kregen de mogelijkheid om deze nieuwe camperbus uitgebreid te bekijken en zetten de opvallendste nieuwtjes op een rijtje.

 

Dubbele vloer

Daar waar een dubbele vloer en een geïntegreerde cabine voorheen nog kenmerkend voor de integraal en half integraal campers waren, zijn deze eigenschappen nu ook aan de nieuwe Malibu camperbus toegevoegd.

Handige bergruimte

In het achterste opbergcompartiment van de Malibu Charming Coupé is er  optioneel een twee verdiepingen tellende berging toegevoegd dat even simpel als geniaal is. Een scharnierende kap met hoogwaardige scharnieren zorgt ervoor dat de bagage nu nog beter opgeruimd en toegankelijk is. Zo kun je een meegeleverde set van twee klapstoelen en een opklaptafel precies in het onderste vak opslaan. De set wordt geleverd in een tas. Daarboven kan de grote bagage geplaatst worden.

Meer hoofdruimte

De "geïntegreerde cabine" biedt veel beweegruimte. Net als de al bekende Charming GT 640 Le heeft de Coupé geen kasten boven de cockpit, waardoor er veel hoofdruimte over blijft in de zitgroep. Ook hier krijgt de camperbus dus eigenschappen van een integraal of halfintegraal camper mee. Door aan  de zijkant opbergkasten op ooghoogte te maken blijft er echter wel voldoende opslagruimte in het interieur beschikbaar. Opvallende detail is de verlichting boven de opbergkasten.

 

De nieuwe Malibu Charming GT 640 Coupé en de vernieuwde Malibu Charming GT 640 Le zijn vanaf dit najaar in onze showroom te bewonderen.

« Terug naar overzicht